gallery/fb_icon

Vanaf 10 personen

14 dagen op voorhand te bespreken.

 

 

Een goe begin

 

Koude voorgerechten

 

 

Slaatje met gerookte eendenborst, mango, warme brie een pijnboompitten.

€ 15.00

 

Vitello tonato (kalfsvlees met geelvin tonijn), notensla, citroen en appelkappers.

€ 16.50

 

Carpaccio van wilde Schotse zalm met zeekraal, tomaat en citroen.

€ 14.00

 

Carpaccio van Belgisch blauw-witvlees met Parmezaan, balsamico en zongedroogde tomaat.

€ 14.00

 

Carpaccio van sint- jacobsvrucht met citrus vinaigrette en postelein.

€16.50

 

Tartaar van zalm met groene peper, dille en limoen.

€ 14.50

 

Gerookte paling met komkommer salade en vinaigrette van kaailoper jenever.

€ 15.00

 

Cannelloni van gerookte zalm, met een mousse van forel, avocado en Griekse yoghurt.

€ 15.00

 

 

 

Warme voorgerechten

 

Scampi met oesterzwam, basilicum en tomaat.

€ 16.50

Scampi met venkel, curry en pastis.

€ 16.50

Op vel gebakken zeebaars met tuikruiden, venkel en een sausje van chablis.

€ 16

Kort gebakken geelvin tonijn, gegrilde groenten, en jus van tomaat.

€ 16.00

Sint- jacobsvrucht met fijne zeekraal, warme trostomaat en een crème van doperwten.

€ 17.00

Huisbereide kroketjes van drie soorten kaas.

€ 12.50

Huisbereide kroketjes van grijze Noordzee garnalen op smaak gebracht met Rodenbach.

€15.50

Gegrilde gamba’s op zuiderse wijze met look, kappers en zongedroogde tomaat.

€ 16.50

Kabeljauwhaasje uit de oven met tomaat, gekonfijte citroen en bieslook, overgoten met een jus van hoeveboter.

€ 16.50

Trio van grijze Belgische garnalen.

(huisbereid garnaalkroketje, garnalensoepje, en een garnaalcocktailtje.)

€ 15.50

 

 

 

Een soepeke

( a volenté)

 

Tomatensoep met balletjes.

5

Witloofsoep met garnaaltjes.

6

Zuiderse paprikasoep.

5

Preisoep met kruidenkaas.

5

Roomsoepje van hoevekip.

5

Soep van Noordzeevis.

7

Roomsoep van waterkers.

5

Soep van Oosterscheldekreeft.

10,50

 

 

 

Hoofdgerechten

van op het land

 

                                             Chateaubriand met groene asperges, shi-take, wortel, crème van doperwten,                                                       rode wijn en aardappelkroketjes.

27

            Kalfstournedos met krokante bloemkool, jonge wortel, jus van sjalot en gebakken krieltjes

26.00

 

Varkenshaasje met een crème van waterkers, seizoen groenten, sausje van Dijon mosterd en aardappelkroketjes

24.00

 

Lamskroon met gegrilde courgette, ratatouille, jus van rozemarijn, look en aardappelkroketjes.

28.00

 

Rollade van Mechelse koekoek met spinazie, warme trostomaat, gevulde champignons en roomsaus met cognac.

23.50

 

Eendenfilet met oesterzwam, sperzieboon, crème van pompoen en een  jus van honing thijm.

€ 27

 

 

Alle gerechten zijn inclusief  aardappelen en kroketjes.

 

 

 

Hoofdgerechten

                    uit het water                         

 

                              Gegrilde Schotse zalmfilet met groene asperges, crème van bloemkool,                                                                       jonge wortel en aardappelpuree.

23.50

Kabeljauwhaasje uit de oven met tomaat, gekonfijte citroen en bieslook, badend in een saus van hoeveboter vergezeld van natuur aardappelen. 

€  28,00

 

Koolvisfilet op het vel met fijne zeekraal, pommes duchesse en een lichte Chardonnaysaus.

24,50

 

Corvinafilet met een blanquet van jonge wortel, groene asperges en Nicola aardappel.

25,50

 

Vlaswijting met krokante venkel, warme trostomaat, natuuraardappel en een tuinkruidensaus.

25.00

 

Scholfilet met jonge prei, crème van bloemkool, grijze garnaal en geplette aardappel.

26.50

 

 

Alle gerechten zijn inclusief  aardappelen en kroketjes.

 

 

 

ONZE BUFFETTEN

 

 

Buffet 1

Al onze buffetten zijn vanaf 15 personen

Koud:

Tomaat met Belgische garnaaltjes.

Beenhesp met knolseldersalade.

Gerookte schotse zalm met rode ui.

***

Soep

***

 

Warm:

Noordzee vispannetje op wijze van de chef met duchesse aardappelen.

Mechelse koekkoekfilet met oesterzwam en een sausje van cognac.

 

Aangevuld met gebakken aardappelen, kroketten, groenten, saus en brood

 

42 euro/p/p

 

 

 

Buffet 2

Al onze buffetten zijn vanaf 15 personen

 

Koud:

Tomaat met Belgische garnaaltjes.

Rundscarpaccio met Parmezaan en balsamico.

Gerookte zalm met dille dressing.

***

Soep

***

Warm:

Stoofpotje van kalf met oude graanmosterd en jonge wortel.

Scampi met oesterzwam, basilicum en tomaat.

Noordzee vispannetje op wijze van de chef met pommes duchesse

 

Aangevuld met gebakken aardappelen, kroketten, groenten, saus en brood

 

 

47 euro/p/p

 

Buffet 3

Al onze buffetten zijn vanaf 15 personen

 

Koud:

Tomaat met Belgische garnaaltjes.

Beenhesp met knolseldersalade.

Gerookte schotse zalm met rode ui.

Vitello tonato ( kalfsvlees met geelvin tonijn)

***

Soep

***

Warm:

Scampi van de chef, oesterzwam, tomaat en basilicum.

Varkenshaasje met champignons en cognacsaus.

Lamstournedos met ratatouille en rozemarijn.

Kabeljauwhaasje met fijne groentjes en een witte wijnsaus.

 

Aangevuld met gebakken aardappelen, kroketten, groenten, saus en brood

 

 

57 euro/p/p

 

 

Buffet 4

Al onze buffetten zijn vanaf 15 personen

Koud:

Zeeuwse creuse oesters

Oosterschelde kreeft belle-vue

Rundscarpaccio met Parmezaan en balsamico

Vitello tonato ( kalfsvlees met geelvin tonijn)

***

Soep

***

Warm:

Scampi van de chef.

Kabeljauwhaasje met vruchten uit de zee.

Lamskroon met kruidenkorst en honing tijm saus.

Chateaubriand met seizoen groenten en sausje van 3 pepers.

 

Aangevuld met gebakken aardappelen, kroketten, groenten, saus en brood

 

 

75 euro/p/p

 

 

 

Nog een goestingske

 

Chocomouse

8,00

Moelleux  au chocolat

€ 9,50

IJstaartje met bosvruchtencollies

7,00

Crème brulée op wijze van de chef

8,00

Sabayon van de chef

10,00

Grand dessert Bekenhof

€ 11,00

Feesttaart : ijs

9.00

Feestaart: biscuit

8.00

 

Koffie à volenté

5,00

 

gallery/logo